Bortekontor og workation på Bogøya

Workation handler om å ta med seg jobben på tur. Det vil si et alternativt “bortekontor” som erstatter kontor og hjemmekontor. Et realtivt nytt fenomen i Norge, men under pandemien ser vi at dette er noe som bedrifter og selvstendig næringsdrivende hiver seg på. Så er du litt lei av hjemmekontoret - bytt til bortekontor på en workation! Fleksibilitet og opplevelser på en autentisk liten øy på Trøndelagskysten. "Ute til lunsj" får en helt ny betydning når du tar meg deg jobben på ferie!

 Workation Norge, Trøndelag  Bytt til bortekontor. Workation på Trøndelagskysten.

 

Workations i små team

Av og til er det utfordrende å sitte på hvert sitt hjemmekontor og bare kunne møtes digitalt. Kanskje du og dine kollegaer trenger fred og tid til å gjøre ferdig en viktig oppgave? På Bogøya kan dere bo i vår sjarmerende kjøpmannsbolig med panoramautsikt og umiddelbar nærhet til sjø og opplevelser i skjærgården. Gode arbeidsplasser og godt stabilt bredbånd. Vi kan tilby gunstige priser i lavsesong. Fra Trondheim tar det det drøye to timer å kjøre til Dyrøy kai på Frøya. Her kan du hoppe på hurtigbåten ut til Øyrekka, eller vi kan hente dere med vår egen passasjerbåt - en båttur som tar knappe 20 minutter. Vi kan også hente dere på Brekstad /Ørland Lufthavn, Trondheim eller Værnes Lufthavn. Kommer du med bil eller offentlig transport - se veibeskrivelse her.

Kombiner arbeid med lokal mat, aktiviteter og opplevelser. Å tilbringe tid på dette lille fiskeværet, det er også en opplevelse i seg selv. Kryss fingrene for at du får oppleve litt ruskevær mens du bor her - kanskje en storm? En herlig boost og vitamininnsprøytning. Kanskje er det på Bogøya de gode ideene og planene tar form?!

Huset har en fantastisk utsikt fra alle rom og vinduer. Kontorplass i skybar, soverom, spisteue eller kjøkken - ditt valg!

Bogøya i Frøyas skjærgård. Prøv en workation i havgapet!  Bogøya i forkant av en høststorm

Øvergården og Nergården. Supen Pub til venstre på bildet. Georg Skatvolds handelshus i midten. Foto: Terje Gran

Workretreat Frøya  Digital nomade på Trøndelagskysten    

Få inspirasjon til gode planer og strategier her i skybaren på Bogøya!

 

Øyhopping og opplevelser mellom jobbøktene

De noe større naboøyene Sula og Mausund ligger bare en kort og sjarmerende båttur unna. Her finner du dagligvarebutikker, helårsåpen kafé, og sjarmerende kystpuber fra april og til langt utpå høsten. Lille Bogøya har også en sjarmerende pub, med fleksible åpningstider også utenom sesong. Supen Pub.

Sula i vinterdrakt. Prøv en workation i Øyrekka!  Øya Mausund i vinterdrakt. Bytt til bortekontor i havgapet!

Foto: Sula: Rita Tangen / Mausund: May Kristin Slettun.

Hjemmekontor på Frøya og workation  Supen Pub på Bogøya i Frøyas skjærgård

Workation Trøndelag  Workation Trøndelagskysten

Bortekontor på Bogøya og workation  Bortekontor og slow living i skjærgården, Frøya

 Supen Pub på Bogøya, Frøya  Slow living på Bogøya på Trøndelagskysten

Sjarmerende Supen Pub på Bogøya.

 

 Fasiliteter:

  • Skybar m/peis 
  • Utendørs jacuzzi/steambad i kjeller
  • Kontorplasser
  • Godt og stabilt bredbånd
  • Tilgang på padlebrett, kajakker, skjærgårdsjeeper og fiskeutstyr
  • Supen Pub har tilhold på øya.

 

Bogøya - et autentisk lite øysamfunn i Øyrekka, Frøya

Den sjarmerende nærbutikken ble lagt ned for omlag ti år siden – da var det 25 fastboende på øya, i dag er det 15. Nå er det ny aktivitet i handelshuset! Georg Skatvold restaurerer sin fars, sin bestefars og sin oldefars butikk og handelssted, og skal gjenskape den slik den var på 30-tallet. Opplev et samfunn hvor tiden på mange måter har stått stille. Velkommen til vår sjarmerende øy i havgapet!

Hybrid kontor og workation Frøya, Øyrekka

Workation og slow living på Bogøya i Frøya kommune.  WKT Bogøya månebilde