MS Bogøy

Båttransport og øyhopping Frøya, Hitra og Trondheim

MS Bogøy er en 15m hurtiggående aluminiumsbåt med fantastisk komfort. Den er bygget med støydempet kabin opphengt separat fra skrog, noe som tar bort mesteparten av strukturbåren støy. Ombord har vi plass til 12 passasjerer + mannskaper - alle i behagelige skinnstoler. Egen salong akter. Toalett m/vask. Båten er utstyrt med to store 9,0l 500 hk dieselmotorer og vannjet framdriftssystemer. Vi kan dermed lure oss inn på utilgjengelige steder og vi behøver ikke bekymre oss for flytende objekter (fiskeredskaper, tauverk etc) som kan være en fare for propellbåter. Båten har en marsfart på 30 knop+ xx

Ombord har vi 220v strøm, trådløs Wi-Fi, TV med online fartøyinformasjon, kaffemaskin med ferske kaffebønner, topp moderne og kraftig Hi-Fi lydanlegg, hydraulisk anlegg med kran og nokkevinsj, kraftig varmluftsanlegg/friskluftsanlegg, toalettrom, kjøleskap, bysse med kokemuligheter og microbølgeovn med mer.

Båten er sertifisert etter Sjøfartsdirektoratets regler for mindre passasjerfartøyer, vi har oppdatert sikkerhetsutstyr ombord slik som livvester, redningsflåte, automatisk posisjoneringssystem med dir link til hovedredningssentral, pyroteknisk nødvarsling, hovedradio/VHF og ekstra håndholdt apparat, moderne GPS kartplottere/navigasjonssystemer med militære spesifikasjoner, ekstra høyt plassert nødbatteri for kommunikasjonsmidler/posisjoneringssystemer, nødpeilesender, AIS-SART, xenon søkelyskastere, 3 stk varmesøkende nattkameraer med mer.

 

Øyhopping og opplevelser Trøndelagskysten    

 Båtskyss Hitra, Frøya, Trondheim