MS Bogøy - båttransport med høy komfort

MS Bogøy er en 15m hurtiggående aluminium passasjerbåt. Ombord har vi plass til 12 passasjerer + mannskaper - alle i behagelige skinnstoler. Egen salong akter. Fersvannstoalett m/vask. Båten er utstyrt med to store 9,0l 500 hk dieselmotorer og har en marsjfart på rundt 30 knop. Den har  vannjet framdriftssystemer. Det gjør at vi kan lure oss inn på utilgjengelige steder, og vi behøver ikke bekymre oss for flytende objekter (fiskeredskaper, tauverk etc) som kan være en fare for propellbåter. 

Båttransport og øyhopping Frøya, Hitra og Trondheim

 

Øyhopping, havfiske, skjærgårdssafari og andre aktiviteter i skjærgården

MS Bogøy har høy komfort og egner seg godt for øyhopping, havfiske, fototur og andre aktiviteter i skjærgården. Støydempet kabin, 220v strøm, trådløs Wi-Fi, TV med online fartøyinformasjon, kaffemaskin, moderne Hi-Fi lydanlegg, varmlufts- og friskluftsanlegg, kjøleskap og bysse med kokemuligheter og microbølgeovn. 

Havfiske  Øyhopping Trøndelagskysten

Foto: Crazy Coyote Events

Øyhopping Frøya

Øyhopping Frøya  Båtskyss Frøya

Finnværet i Froan - nord i Øyrekka. Foto: Sverre Hogstad

    

God arbeidsbåt - trygg og rask passasjerbåt

Båten er sertifisert etter Sjøfartsdirektoratets regler for mindre passasjerfartøyer, vi har oppdatert sikkerhetsutstyr ombord slik som livvester, redningsflåte, automatisk posisjoneringssystem med direkte link til hovedredningssentral, pyroteknisk nødvarsling, hovedradio/VHF og ekstra håndholdt apparat, moderne GPS kartplottere/navigasjonssystemer med militære spesifikasjoner, sikkerhetsplassert nødbatteri for kommunikasjonsmidler/posisjoneringssystemer, nødpeilesender, AIS-SART, xenon søkelyskastere, 3 stk varmesøkende nattkameraer med mer. 

Arbeidsbåter for havbruksnæringen og forskermiljøet Trondheim

MS Bogøy på oppdrag i Halten. Foto: Terje Støen.