MS Smaløy - rask og smidig båtskyss

Båttransport Frøya/Hitra/Trondheim  

MS Smaløy er en 2011 modell 13 meter lang alu-båt. Den tar 12 passasjerer + mannskap. Båten er bygget med lydløskabin, hvilket gjør det meget komfortabelt å være ombord. Kjøleskap, ferskvanns toalett, kaffemaskin ombord, og godt med varme er en selvfølgelighet. Du sitter godt i behagelige skinnseter mens vi flyr avgårde - fartsområde 30-40 knop. Båten er utstyrt med vannjet framdriftsaggregat, noe som gjør at vi kommer oss fram på de utroligste og grunne farvann. Vi er heller ikke utsatt for flytende fiskeredskaper, tau etc - det er ingen propell slikt kan hekte seg fast i. Båttransport, øyhopping eller skjærgårdssafari? Velkommen ombord!

Båttransport Frøya    Øyhopping Halten, Trøndelagskysten

MS Smaløy på Kya i storm: Foto: Andreas Krogstad  

 

Trenger du båtskyss ut til øyene rundt Hitra og Frøya?

Wold Kysttransport har base på Bogøya/Frøya og i Trondheim. Med MS Smaløy er det en smal sak å frakte dere fra Trondheim og ut til øyene Hitra/Frøya  eller andre steder på Trøndelagskysten. Erfarne skippere med god lokalkunnskap. Send oss en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller ring oss på tlf. 9060 8150.

Båttransport og øyhopping Frøya, Hitra og Trondheim

MS Smaløy passerer Munkholmen på vei til Frøya og Bogøya. Foto: Jon Boye Andersen

Båtene i keila p åMausund  Øyhopping Froan

 

Trygg båttur

Båten er sertifisert etter Sjøfartsdirektoratets regler for mindre passasjerfartøyer. Vi har oppdatert sikkerhetsutstyr ombord slik som livvester, redningsflåte, automatisk posisjoneringssystem med dir link til hovedredningssentral, automatisk brannslukkeranlegg, hovedradio/VHF og ekstra håndholdt apparat, moderne GPS kartplottere/navigasjonssystemer, sikkerhetsplassert nødbatteri for kommunikasjonsmidler/posisjoneringssystemer, nødpeilesender med mere.